Diensten

Of je nu al precies weet hoe je jouw interactieve video kunt maken of nog helemaal niet, hihaho helpt je om je idee te realiseren. Hieronder lees je meer over de verschillende mogelijkheden.

1. Doe-het-zelf voor een scherpe prijs

Sinds de oprichting van hihaho in 2012 wordt er gewerkt om ’s werelds meest geavanceerde, gebruiksvriendelijke en betaalbare doe-het-zelf editor te maken voor het interactief maken van video.

Met ons platform kun je hélemaal zelf eenvoudig hoogwaardige interactieve video’s ontwerpen en publiceren. En dat is gemakkelijker dan je denkt! Upload je eigen video (of zoek een bestaande video van een online videoplatform op), voeg interacties toe, deel je video en meet de resultaten. Je kunt zelf je weg vinden op het platform of kiezen voor een kickstart-workshop, waardoor je meteen alle ins en outs leert.

 

Drie redenen waarom klanten voor ons software platform kiezen. 

Scherpe prijzen

Al vanaf €97 eenmalig per video. Abonnementen mogelijk op verzoek. 

Excellente techniek

20+ interactie-types, branded player, API, statistieken en meer.

Ondersteuning

Professionele support via onze online knowledge base en support team.

2. Liever uitbesteden?

Je kunt de productie van je interactieve video ook gedeeltelijk of volledig door ons of één van onze partners laten uitvoeren. Ons gespecialiseerde contentteam beschikt over alle benodigde disciplines om tot een perfecte interactieve videoproductie op maat te komen.

Video productiehuis

We leveren maatwerk. We ondersteunen jou zo veel of zo weinig als jij wilt. Denk hierbij aan hulp bij het concept bedenken, scripting, opname, montage en editing. 

L&D Specialisten

Afhankelijk van de inhoud bepalen we welke specialisten het beste passen bij jouw project en stellen we het productieteam samen.

3. Consultancy

Wij hebben een heel team aan consultants, content creators en andere creatievelingen beschikbaar om jou te helpen met je interactieve video’s.

Onze achtergrond in de L&D-wereld maakt dat we precies weten hoe informatie het beste overgedragen kan worden, hoe daarmee het gedrag van de kijker kan worden beïnvloed en hoe de betrokkenheid kan worden verhoogd.

Vanuit onze ervaring met het ontwikkelen van educatieve producten weten we dat interactieve video één van de beste media is om mensen iets te laten leren. Hiervoor bieden we ook diensten aan zoals workshops en cursussen. Klik hieronder voor ons aanbod.

4. Videolearning

Je kunt de productie van je interactieve video ook gedeeltelijk of volledig door ons of één van onze partners laten uitvoeren. Ons gespecialiseerde contentteam beschikt over alle benodigde disciplines om tot een perfecte interactieve videoproductie op maat te komen.

5. Technisch maatwerk

Door de technische structuur van ons platform kunnen wij gemakkelijk integreren met andere partijen en technisch maatwerk leveren voor onze klanten. Zo kunnen we de productie, maar ook de ondertiteling van video’s automatiseren. Heb je specifieke wensen of vragen op het gebied van technisch maatwerk? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.