Word expert op het gebied
van interactieve video.

Wij helpen jou graag op weg!

Ons aanbod

Bij hihaho zijn er verschillende workshops, cursussen en diensten beschikbaar. Klik hieronder op het aanbod voor meer informatie!

Duur: 2 uur

Deelnemers: maximaal 6. Uitbreidbaar tot 10 voor een meerprijs.

  • Maak kennis met meer dan 20 interactietypes die hihaho te bieden heeft.
  • Laat je inspireren door alle toepassingsmogelijkheden van de interacties.
  • Ga zelf aan de slag met een oefenvideo in onze tool.

Deelnemen met meer dan 10 personen? Dan wordt er voor een meerprijs een extra trainer ingezet om twee aparte workshops te geven. 

Duur: 4 uur

Deelnemers: maximaal 10. Deelnemen met meer dan 10? Dan zorgen wij voor een passelijke oplossing.

  • Maak je kennis met het hele proces van begin tot eind om jouw eigen interactieve video’s te kunnen maken.
  • Je loopt het gehele proces door van het scripten, filmen en monteren tot het interactief maken en publiceren van jouw video.
  • Je leert onze software kennen en gaat hier ook zelf mee aan de slag. Hihaho voorziet jou van formats die je bij het productieproces kunnen helpen en handige tips & tricks om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Gemiddelde studiebelasting: 16 uur

  • Tijdens de e-learning hihaho leer je op je eigen tempo hoe je interactieve video’s in alle soorten en maten kunt maken.
  • De cursus bestaat uit twee delen: interactieve aspecten in het filmproces en het daadwerkelijk interactief maken van een video met de software van hihaho.
  • Je leert hoe je interactiviteit verwerkt in je video tijdens iedere fase van het productieproces: interactief scripting, filmen, montage en natuurlijk het toevoegen van de interactieve laag.

Hihaho reviseert jouw script en geeft advies over hoe en waar interacties het beste in de video toegevoegd kunnen worden. Onze L&D experts denken mee over het verloop van jouw verhaal en zorgen dat deze geoptimaliseerd is voor het behalen van leerdoelen.

Hihaho reviseert de interactieve laag van jouw video en kijkt kritisch naar de huidige, toegevoegde interacties. Vervolgens adviseren onze L&D experts aanpassingen en aanvullingen op de interacties in jouw video. We denken vanuit onze expertise mee over het verloop van het verhaal en geven advies over het effectief structureren van jouw video.

Interesse, vragen of dienst op maat? Kom met ons in contact!

Ontdek ons platform