Trainingsvideo maken of laten maken? Kies Hihaho

Een trainingsvideo voor je bedrijf kan op veel manieren worden toegepast en biedt talloze kansen en voordelen. Ben jij in het bezit van een fantastische videoproductie – werkelijk een pareltje? Hoe goed je video ook is, als hij niet interactief is, kan het altijd beter. Waarom dat is? Omdat geen twee kijkers of websitebezoekers precies hetzelfde zijn. Ze zullen content allemaal op een net iets andere wijze tot zich nemen. Het gevolg is dat je veel kijkers al in een paar seconden tijd kwijt raakt. Consumenten zijn per definitie ongeduldig: jammer, maar waar. Je moet er als ondernemer vanuit gaan dat ze in de regel niet op jou zitten te wachten. Je kunt niets van hen eisen. Het enige dat jij kunt doen is zoveel mogelijk aan hun behoeften tegemoet komen. Dat geldt voor advertenties en informatieve video’s, maar ook voor een trainingsvideo.

Wat heb je nodig?

Platform

Maak eenvoudig zélf professionele interactieve video.

Productiehuis

Laat onze specialisten je volledige video productie maken.

L&D Expertise

Al 20 jaar helpen we bedrijven met L&D vraagstukken.

Automatisering

Genereer en ondertitel automatisch of koppel met andere systemen.

Een trainingsvideo voor ieder doeleinde

Hihaho geeft jou dé bewezen effectieve manier om kijkers langer aan je te binden en kennis op een efficiëntere wijze over te dragen. Iedereen neemt kennis op een net iets andere wijze tot zich. Wat werkt voor de één, drijft de andere juist tot waanzin. Geen twee kijkers zijn volkomen identiek: mensen zijn (ir)rationele en emotionele wezens, geen machientjes of robots. Dankzij interactieve video geef je kijkers de mogelijkheid op eigen tempo te leren en kennis tot zich te nemen. Geef mensen vijf of tien keuzes, dan zit er altijd wel één bij die hen aanspreekt. Maar forceer je één methode door hun strot, dan zullen ze snel in verzet komen. Je interactieve video maak je bij ons zelf, of je laat hem eenvoudig door Hihaho in elkaar zetten.

Stapsgewijs een trainingsvideo laten maken

Een trainingsvideo heeft tot doel kennis op zo volledig en efficiënt mogelijke wijze over te brengen. Maar ja, niet iedereen leert op dezelfde manier. Niet iedereen is in hetzelfde geïnteresseerd. Niet iedereen brengt het geduld op door voor hem of haar irrelevante content te scrollen. Door een trainingsvideo interactief te maken, laat je de kijker zelf hun route kiezen.

Vertrouwd door 10.000+ gebruikers en kijkers uit meer dan 150 landen.