Wij zijn
hihaho.

Over ons

Hi, wij zijn hihaho. We zijn een online platform waarmee iedereen zelf van een gewone video een volledig interactieve ervaring kan maken. We bieden je de tools om allerlei interactieve elementen toe te voegen aan jouw video. Hierdoor gaat de kijker van passief kijken naar een actieve kijkersbeleving.

Maar we zijn meer dan alleen een technisch excellent en gebruiksvriendelijk platform. We zijn een betrokken partner met veel kennis over hoe je met je doelgroep kan communiceren en de gewenste resultaten kan halen. We staan 24/7 klaar voor jou, delen onze kennis en helpen je waar nodig.

Onze missie

Hihaho biedt het platform, de kennis en support waarmee iedereen effectievere interactieve video’s kan maken, verspreiden en gebruiken.

We geloven in de kracht van interactieve video en daarom maken we het breed toegankelijk voor de gebruikers, de kijkers, de mensen die willen instrueren en de mensen die willen leren. We doen dat met ons state-of-the-art, gebruiksvriendelijke online platform voor het maken en verspreiden van interactieve video. Het platform en de functies die er zijn ingebouwd zorgen dat gebruikers zelf op laagdrempelige wijze goede, effectieve interactieve video’s kunnen produceren. Maar het is vooral onze kennis die we delen en de support die we geven wat ervoor zorgt dat onze gebruikers betere, effectievere video’s kunnen ontwikkelen, produceren en verspreiden. Dus dat is ook onze belofte aan onze klanten, potentiële klanten, partners, de gebruikers van ons platform en de kijkers van de video’s die ermee gemaakt worden.

Ons team

We zijn experts als het gaat om instrueren en leren. Door onze achtergrond hebben we veel verstand van de beste wijze om kennis over te dragen en gedrag te beïnvloeden. We zorgen dat kijkers actiever betrokken zijn bij de informatie en het leuker vinden om te leren en zichzelf te verbeteren.

We geloven in leren door te doen – en dat er geen betere leeromgeving is dan echte ervaringen. Het is een gedurfd, ontzettend lonend doel waar ons steeds diverser wordende team voor gaat. Doe mee om jezelf – en de wereld – vooruit te helpen.