Promotiefilm? Maak 'm interactief!

De aandacht vestigen op jouw bedrijf, jouw dienst, jouw product of speciale actie? Dat doe je natuurlijk met een promotiefilm. Een nog betere optie is een promotiefilm maken die volledig interactief is. Interactieve video is de nieuwste en meest spectaculaire vorm van video. Hiermee trek je de aandacht van kijkers pas écht. Hoe dat in zijn werk gaat? Aan de hand van unieke menu’s, klikbare knoppen en vragen. Je vergroot de beleving van je kijker door deze de volledige regie over de video te geven. De kijker bepaalt wat hij of zij te zien krijgt. De keuzes die de kijker maakt, bepalen ook het verloop van de video. Hiermee voorzie je je film van meer dynamiek en vergroot je de betrokkenheid van de kijker. Weet je niet hoe je zelf een interactieve promotiefilm moet maken? Kies dan voor je promotiefilm laten maken door Hihaho. Je krijgt een pracht product met optimale responsiviteit voor PC, laptop, smartphone en laptop. Hiermee val je extra op. Als aanvullend voordeel ontvang je een interactieve video met inzichtelijke analyticus. Zo volg je op de voet of en hoe goed je campagne werkt.

Wat heb je nodig?

Platform

Maak eenvoudig zélf professionele interactieve video.

Productiehuis

Laat onze specialisten je volledige video productie maken.

L&D Expertise

Al 20 jaar helpen we bedrijven met L&D vraagstukken.

Automatisering

Genereer en ondertitel automatisch of koppel met andere systemen.

Hoe worden onze promotie video’s ontwikkeld?

Een promotiefilm is zowel flexibel als makkelijk inzetbaar. Kleine aanpassing in de video? Dat is dankzij de opzet van Hihaho interactieve promotiefilms zo geregeld. Een nieuwe video maken hoeft niet. Pas simpelweg bestaande knoppen aan, wijzig features en sla eventueel delen over. Het gespecialiseerde contentteam van Hihaho gaat aan de slag met het maken van een fantastische interactieve promotievideo: je wordt ondersteund zoals jij wilt. Hulp nodig bij het bedenken van een concept, schrijven een script, de opnames, montages of het editen? Je promotiefilm laten maken bij Hihaho komt met optimale vrijheid. Dankzij zeer uitgebreide ervaring in de L&D-wereld weten de professionals precies hoe informatie het beste wordt overgedragen. De technische structuur van het Hihaho platform maakt het eenvoudig met andere partijen te integreren voor de productie van optimaal maatwerk. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen ondertiteling te automatiseren. Heb je specifieke vragen over het maken van je promotievideo, neem dan contact op voor de vele mogelijkheden.

Promotiefilm voor jouw bedrijf laten maken?

Waarom kiezen voor promotiefilm bedrijf Hihaho? Bij dit promotiefilm bedrijf je video maken, houdt in dat je direct interactieve video’s ontwikkelt voor in je eigen online video platform. Als je zelf geen videoplatform hebt, kun je je video’s rechtstreeks naar Hihaho uploaden. Bij het promotiefilm bedrijf je video laten maken of zelf maken, betekent dat je in een handomdraai de ervaring volledig interactief maakt. Kies zelf welke interactieve tools je toe wilt voegen. Het platform is uiterst gebruiksvriendelijk – zelfs voor wie geen ervaring heeft met het editen van video’s. Het wordt geleid door technische experts die jouw video in no-time van een finishing touch voorzien. De professionals bieden je de methoden om optimaal te communiceren met je doelgroep en je campagnedoelen te tracken aan de hand van analysetools. Iedereen kan nu een effectieve interactieve video maken en verspreiden. Zet state-of-the-art methodes en ingebouwde functies in voor laagdrempelig videogebruik. Jij hebt het roer in handen; Hihaho ondersteunt waar nodig. 

Vertrouwd door 10.000+ gebruikers en kijkers uit meer dan 150 landen.