Ontmoet het hihaho team

Nederland

Mark Visser

Chief Executive Officer

Mark Visser is ruim 25 jaar actief betrokken bij (online) leren bedrijven op het gebied van 'performance support', ‘blended leren’ en ‘adaptief leren’. Hij leidde en was mede-eigenaar van verschillende SaaS- en consultancybedrijven op het snijvlak van leren & ICT en is momenteel de CEO van hihaho interactive video. Ook is Mark sinds 2015 bestuurslid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Victor van Essen

Partner Manager

Victor werkt al meer dan 20 jaar met klanten en partners van over de hele wereld. Hij is gepassioneerd over het opbouwen van relaties en het samen creëren van succesverhalen. Geïnteresseerd in een samenwerking met hihaho? Kom dan met hem in contact!


Anne-Wil Tollenaar

Chief Content Officer

Sinds ze bij het hihaho team is gekomen in 2015, is Anne-Wil gepassioneerd over het gebruik van interactieve video voor verschillende doeleinden. Als hoofd van de afdeling Content & Training kan zij jou helpen om het maximale uit jouw interactieve videocontent te halen.


Ivo van Halen

Chief Operating Officer

Ivo begon zijn carrière meer dan 15 jaar geleden en leidde projecten voor klanten als Heineken, ING Bank en AS Watson. Sinds 2019 leidt hij de interne organisatie van hihaho.

Jeroen Krouwels

Keynote Speaker

Jeroen heeft een passie voor het onderzoeken en creëren van innovatieve video-oplossingen voor e-learning, performance support, e-commerce, publieke informatie en bedrijfscommunicatie. Je zult hem geregeld tegenkomen op events waar hij de best practices van hihaho presenteert.

Marin Groothengel

Consultant

Marin is sinds 2017 werkzaam als consultant bij hihaho en helpt klanten in sectoren als de zorg, het onderwijs, de retail en de industrie. Door gebruik te maken van haar expertise en door de juiste vragen te stellen, helpt zij je om een interactieve oplossing te vinden of te creëren die bij jouw wensen past.


Elien Kersjes

Consultant

Elien heeft al vele klanten geholpen in allerlei sectoren. Ze vindt het fantastisch om nieuwe klanten te zien groeien in het optimaal gebruiken van hihaho interactieve video. Met een scherp oog en een stralende glimlach is Elien altijd op zoek naar manieren om andere te helpen hun doelen te bereiken met interactieve video.


Stefan Drenth

Content Creator

Met een passie voor visuele communicatie haalt Stefan het meeste uit de visuele aspecten van video. Toen hij interactiviteit ontdekte, ontstond zijn interesse in de eindeloze mogelijkheden. Als content creator bij hihaho zet hij zich in om andere creators te ondersteunen met blogs, social media updates en natuurlijk interactieve video’s.

Onze partners