Ontmoet het hihaho team

Nederland

Mark Visser

Chief Executive Officer

Mark Visser is al meer dan 20 jaar actief betrokken bij ‘blended leren’ en ‘adaptief leren’. Hij leidde en was mede-eigenaar van verschillende SaaS- en consultancybedrijven en is momenteel de CEO van hihaho.nl. Ook is Mark sinds 2015 bestuurslid van de Nederlandse Raad van Training en Opleiding (NRTO).

Jeroen Krouwels

Chief Commercial Officer

Jeroen heeft een passie voor het onderzoeken en creëren van innovatieve video-oplossingen voor e-learning, performance support, e-commerce, publieke informatie en bedrijfscommunicatie. Hij is er trots op om Commercieel Directeur te zijn van het toonaangevende doe-het-zelf platform voor interactieve video: hihaho.

Anne-Wil Tollenaar

Chief Interactive Content Officer

Sinds ze bij het hihaho team is gekomen in 2015, is Anne-Wil gepassioneerd over het gebruik van interactieve video voor verschillende doeleinden. Als hoofd van de afdeling Content & Training kan zij jou helpen om het maximale uit jouw interactieve videocontent te halen.

Ivo van Halen

Chief Operating Officer

Ivo begon zijn carrière meer dan 15 jaar geleden en leidde projecten voor klanten als Heineken, ING Bank en AS Watson. Sinds 2019 leidt hij de interne organisatie van hihaho.
Myra den Haan

Business Development Manager

Als L&D professional met jarenlange ervaring in de educatieve uitgeverij, houdt Myra ervan om te innoveren en leerprocessen te verbeteren. Met een voorliefde voor slimme technologie wil deze business developer bedrijven inspireren en stimuleren om de geweldige mogelijkheden van hihaho te ontdekken.

Marin Groothengel

Consultant

Marin is sinds 2017 werkzaam als consultant bij hihaho en helpt klanten in sectoren als de zorg, het onderwijs, de retail en de industrie. Door gebruik te maken van haar expertise en door de juiste vragen te stellen, helpt zij je om een interactieve oplossing te vinden of te creëren die bij jouw wensen past.


Elien Kersjes

Consultant

Elien heeft al vele klanten geholpen in allerlei sectoren. Ze vindt het fantastisch om nieuwe klanten te zien groeien in het optimaal gebruiken van hihaho interactieve video. Met een scherp oog en een stralende glimlach is Elien altijd op zoek naar manieren om andere te helpen hun doelen te bereiken met interactieve video.

Stefan Drenth

Content Creator

Met een passie voor visuele communicatie haalt Stefan het meeste uit de visuele aspecten van video. Toen hij interactiviteit ontdekte, ontstond zijn interesse in de eindeloze mogelijkheden. Als content creator bij hihaho zet hij zich in om andere creators te ondersteunen met blogs, social media updates en natuurlijk interactieve video’s.

Noord Amerika

Greg Groce

Managing Director US Xprtise

Vanuit Philadelphia werkt Greg met partners binnen en buiten de VS. Hij richt zich op het ondersteunen van performance support en leren in de workflow. Hij heeft passie voor klanten helpen met het gebruiken van de beste technische methodieken en oplossingen, om hun werknemers te ondersteunen wanneer ze dat nodig hebben.


Spanje

Alberto Paradela

Chief Executive Officer Goviideo

Alberto is een dynamisch en energiek persoon. Hij is verantwoordelijk voor de coördinatie van het Goviideo team om de beoogde doelen te behalen. Hij heeft goede relaties met mooie klanten en is gepassioneerd over zijn klanten helpen met het ontwikkelen van innovatieve marketingstrategieën met interactieve video.

Alberto Fernández del Amo

Chief Operating Officer Goviideo

Alberto is proactief en heeft alles goed op orde. Hij is betrokken bij zijn werk en streeft naar perfectie in alles wat hij doet. Zijn werk als COO is van groot belang om alle projecten tussen klanten en het Goviideo team to coördineren.


Sonia Paradela Sánchez

Marketing and Design Manager Goviideo

Sonia is erg creatief en gepassioneerd over haar werk. Zij is verantwoordelijk voor het geven van de nodige magie aan de projecten van Goviideo. Ook genereert zij nieuwe concepten die onze klanten kunnen verleiden.Iván Ledo Cambero

Production Manager Goviideo

Iván heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van videoproductie. Zijn toewijding en de kwaliteit van zijn werk maken hem uniek. Dit is een van de toegevoegde waarden die Goviideo haar klanten biedt.
Gema Santiago

Account Manager Goviideo

Gema is een actief persoon die veel zorg besteedt aan alles wat ze doet. Ze vindt het fantastisch om onderdeel te zijn van het Goviideo team en heeft een sleutelrol in het ondersteunen van klanten. Klantvragen komt ze altijd tegemoet met snelle en efficiënte oplossingen.

Denemarken & Zweden

Yaron Schwartz

CEO, Viducon

Met een achtergrond in het hoger onderwijs is Yaron zeer gepassioneerd over video als middel om te leren en te instrueren. Hij wil organisaties het maximale uit de potentie van video-oplossingen voor leer- en ontwikkelingsdoeleinden laten halen. Waarde toevoegen, ROI borgen, maar ook service en klantrelaties staan bij hem hoog in het vaandel.

Matias Baleani

Video Production Expert, Viducon

Matias heeft veel ervaring en is gepassioneerd op het gebied van videoproducties. Hij is altijd toegewijd aan de video-opdracht en zorgt voor hoge kwaliteit en professionaliteit in zijn werk. Matias heeft 14 jaar ervaring in de videoproductie-industrie en werkt ook samen met grote mediaproductiebedrijven.

France

Zuid Amerika

Jovanka Pinas

E-Learning Specialist Maxcademy

Met een graad in Business Management op zak behaald in China, creëert Jovanka mooie e-learningvideo’s voor onze klanten met hihaho.

Bianca Eersel

E-Learning Content Specialist Maxcademy

Bianca heeft vele jaren ervaring als leraar, trainer en software consultant. Ze houdt ervan om aantrekkelijke content te creëren.

Centraal Amerika

Jan Kouwenhoven

Chief E-Learning Officer Maxcademy

Jan komt uit een familie van leraren, maar heeft zelf IT gestudeerd. Het is daarom geen toeval dat hij is zich uiteindelijk is gaan bezig houden met het bouwen van digitale leerervaringen.

Japan

Yoshio Fujimatsu

CEO Splineglobal

Yoshio is mede-oprichter en CEO van Spline Global. Hij is verantwoordelijk voor allerlei zaken wereldwijd en de groei van de zaken van de klant. Hij gelooft in innovatie met een toegewijde service.Australië

Kam Amilthan

CEO, Digital Learning Bee

Kam, oprichter van Digital Learning Bee, heeft innovatieve leertechnologieën op de ANZ-markt geïntroduceerd. Hij levert digitale leerdiensten aan bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen, gezondheidszorg en non-profitinstellingen. Kam is gepassioneerd over het betaalbaar maken van kwaliteitsonderwijs voor iedereen.


Sagar Dewale

Product Manager, Digital Learning Bee

Sagar heeft hart voor technische startups en is de product manager voor hihaho. Hij is afgestudeerd op het gebied van IT en mag graag problemen oplossen.hij is enthousiast over de rol van interactieve video bij leren en marketing. Sagar is een voorstander van het promoten van organisaties om video’s effectief te gebruken om anderen in te lichten.