Wat kan hihaho?

We durven zonder schaamte te beweren dat we wereldwijd technisch bij de beste interactive video editors horen. Bekijk wat we allemaal kunnen bieden en beoordeel het zelf.

Doe het zelf met hihaho

17 Verschillende interacties

Wedden dat we je meer interacties bieden dan je nodig hebt? Voor elke klant hebben we daarom in de aanbieding wat er gewenst is.

Wat dacht je van vragen, inhoudsopgave, pop-up menu, knoppen, hotspots, pauzeschermen, spring-naar, teksten, afbeeldingen, geluiden, zooms, scroll-teksten, highlights, ratings, gelinkte video’s, formulieren en iFrames?

Bekijk onze interactie pagina en vind detailleerde informatie over elke interactie.

Video's maken met layers

Hihaho werkt met een bron video die los staat van de interactieve lagen die je er bovenop plaatst. Zo heb je oneindige flexibiliteit en vrijheid binnen jouw video. We geven je een paar voorbeelden wat je met layers kan doen.
 • Gemakkelijk interacties ordenen die tegelijk worden weergegeven in je video.
 • Binnen no-time meerdere variaties op een basis video maken zonder dat je de volledige video’s opnieuw hoeft te exporteren.
 • Met één druk op de knop bepaalde lagen aan of uitzetten, zonder dat deze verloren gaan.
 • Video’s gemakkelijk in meerdere talen produceren door alle tekstuele inhoud in de interactieve laag te plaatsen.

Copy-Paste

In hihaho kun je interacties kopiëren. Dit bespaart een hoop tijd wanneer je een nieuwe versie van een video upload of meerdere video’s met dezelfde opbouw maakt. Lees hier hoe het werkt!

Je eigen huisstijl in hihaho

Je kunt de player van jouw video’s naar wens personaliseren door de kleuren en het lettertype van jouw huisstijl toe te voegen. Hierdoor sluiten alle vraag interacties, menu’s en de player zelf naadloos aan op jouw huisstijl.

Hihaho player

Player in custom branding

Publiceren met hihaho

Je kunt jouw interactieve video op verschillende manieren delen met wie jij dat wilt. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de video volledig openbaar te publiceren zodat je zoveel mogelijk views krijgt. Wanneer je een video alleen met bepaalde mensen wilt delen, heb je daar verschillende opties voor.
 • Alleen mensen die de video link van jou ontvangen, kunnen de video bekijken.
 • Alleen mensen die jij selecteert door middel van een Excel-sheet met namen en mailadressen kunnen de video bekijken.
 • De video kan alleen geëmbed bekeken worden op een (specifieke) webpagina.
 • Je plaatst de video in jouw eigen LMS met behulp van een SCORM-pakket of xAPI.

Beveiligde embed

Interactieve video’s van hihaho kunnen geëmbed worden op een website. Dit kan zo ingesteld worden dat de video alleen via deze specifieke website bekeken kan worden. Ook is het mogelijk om te video alleen toegankelijk te maken nadat de bezoeker een betaling heeft gedaan door deze op een apart domein te hosten.

Inzicht met hihaho

Zie waardevolle statistieken in om (toets)resultaten bij te houden, behoeften van kijkers in kaart te brengen en informatie over leads, prospects en klanten te verkrijgen. 

Weergaven

Aantal keer dat de video is bekeken.

Volledig

Aantal keer dat de video volledig is bekeken.

Weergaven in tijd

Aantal weergaven in een specifieke periode.

Apparaten

Apparaten waarop de video is bekeken.

Antwoorden

Antwoorden op de in de video gestelde vragen.

Antwoordtijd

Gemiddelde antwoordtijd per vraag.

Kliks

Het aantal kliks op interacties en menu-items.

Geïntegreerd met hihaho

Hihaho heeft integraties met videoplatformen als YouTube, Qumu, Mediasite, Vimeo en nog veel meer. Daardoor kun je gemakkelijk video’s van deze platformen omzetten naar interactieve video’s. Maak je nog geen gebruik van een ander videoplatform? Geen probleem. Je kunt je eigen video’s rechtstreeks uploaden in hihaho. Bekijk hier alle videoplatform integraties.  

API koppeling met hihaho

Hihaho biedt drie verschillende API’s die het mogelijk maken dat hihaho met jouw eigen systemen kan communiceren. Deze API’s maken het mogelijk om:

 • Jouw video’s geautomatiseerd te uploaden en interactief te maken.
 • Verkregen data vanuit hihaho inzichtelijk te maken in je eigen LMS met xAPI.
 • Getoonde content op jouw website te laten bepalen door gemaakte keuzes in de interactieve video.

Studio integraties

Niet alleen interactieve video’s, maar ook de hele tool van hihaho waarmee je ze maakt en beheert embedden in jouw eigen applicatie? Dat kan! Met onze studio integratie maak je gebruik van het hihaho-platform zonder dat je daar jouw eigen digitale omgeving voor hoeft te verlaten.

Daarnaast heeft hihaho integraties met verschillende partners. Maak gemakkelijk een verbinding gemaakt worden met jouw LMS of CMS. Bekijk de mogelijkheden!

hihaho

CMS, LMS & SCORM Export

Een andere manier om data van jouw interactieve video te koppelen aan een LMS door de video te exporteren naar een SCORM-pakket. Het enige dat je hoeft te doen, is het pakket uploaden en de video is klaar voor gebruik.

Automatiseren met hihaho

In de video instellingen van je video kun je een geautomatiseerde transcriptie van jouw video aanvragen. Je kunt er zelfs voor kiezen om meerdere taalkeuzes toe te voegen. Ook ondersteunt hihaho ondertiteling bestanden die je gemakkelijk kunt toevoegen aan de video. 

Op zoek naar een automatisering met jouw LMS die onze studio en API’s nog niet biedt? Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Heb je iets anders nodig?

Knowledge base

Gebruik onze knowledge base om meer te leren over deze aen andere features.

Chat contact

Gebruik ons contactformulier of chat met onze medewerkers en stel je vraag.