Hihaho produceert voor elk bedrijf een interactieve video op maat

Ontdek in dit artikel hoe video op maat jouw bedrijf vooruit helpt. Met op maat gemaakte video’s bedoelen wij interactieve video’s. Hihaho is een meester in het produceren van interactieve video’s die ervoor zorgen dat jij je doelgroep en websitebezoekers in het bijzonder gemakkelijker en langer aan je bind. Want het produceren van een video die precies voldoet aan de wensen van de kijker, dat is een vak apart. Dankzij het interactieve element wordt het stukken makkelijker om aan de wensen van de kijker tegemoet te komen. Jouw video is wellicht een prachtproductie, maar dat betekent niet automatisch dat kijkers er ook in geïnteresseerd zijn. Maar geef jij de kijker invloed op de manier waarop ze content tot zich nemen, dan zul je zien dat ze gemiddeld genomen langer blijven hangen. Dat geeft jou meer kans je verhaal over te brengen en te laten zien waarom jij het antwoord hebt op hun vragen.

Wat heb je nodig?

Platform

Maak eenvoudig zélf professionele interactieve video.

Productiehuis

Laat onze specialisten je volledige video productie maken.

L&D Expertise

Al 20 jaar helpen we bedrijven met L&D vraagstukken.

Automatisering

Genereer en ondertitel automatisch of koppel met andere systemen.

Video op maat voor verschillende doeleinden

Je kunt interactieve video op verschillende manieren toepassen. Uitgangspunt is dat geen twee kijkers hetzelfde zijn: allemaal zijn ze naar net iets anders op zoek. Stel: vijf mensen hebben trek in pizza. De kans is klein dat ze allemaal trek hebben in precies dezelfde pizza. Als jij maar één soort pizza aanbiedt, is de kans groot dat meerdere mensen afhaken. Maar bied jij de mensen de kans zelf de toppings op hun pizza te kiezen, dan maak je iedereen tevreden. Zo werkt het ook met interactieve video’s: het basisproduct (de pizza – jouw boodschap, dienst product) blijft hetzelfde, maar de kijker bepaalt welke toppings erop gaan.

Jouw hoogwaardige video productie op maat

Interactieve video is per definitie video op maat – video die specifiek is afgestemd op de behoeften van de kijker. Juist omdat de manieren waarop de kijker content tot zich kan nemen exposief toenemen, is de kans stukken groter dat één van die manieren het “winnende lot” in de loterij is. Kijkers zullen eerder geïnteresseerd zijn in wat je te vertellen hebben en het geduld opbrengen om – op hun eigen voorwaarden – naar jouw boodschap te luisteren.

Vertrouwd door 10.000+ gebruikers en kijkers uit meer dan 150 landen.