Online video productie voor elk bedrijf

Altijd al benieuwd geweest naar wat online video productie voor jouw onderneming kan betekenen? Ben je in het bezit van een prachtige videoproductie, maar is deze nog niet interactief? Wist je dat het nu verrassend eenvoudig is om een gewone video om te zetten in een interactieve vide? Het kan met Hihaho. Interactieve video heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele (inactieve) video. Je geeft kijkers meer macht over wat ze wel of niet te zien krijgen, waardoor ze eerder geboeid zullen zijn en gemiddeld langer op de pagina blijven maken. Je kunt het maken van een interactieve video volledig aan ons uitbesteden. Een interactieve video produceren is en blijft een vak apart. Als je klanten echt bij je onderneming wilt betrekken, hen wil onderdompelen in jouw verhaal en product, dan is een interactieve video het antwoord op jouw vragen. Denk eens aan de voordelen van een interactieve instructievideo. De kijker neemt op zijn of haar eigen tempo content tot zich.

Wat heb je nodig?

Platform

Maak eenvoudig zélf professionele interactieve video.

Productiehuis

Laat onze specialisten je volledige video productie maken.

L&D Expertise

Al 20 jaar helpen we bedrijven met L&D vraagstukken.

Automatisering

Genereer en ondertitel automatisch of koppel met andere systemen.

Online video productie van de bovenste plank

Een geweldige video gemaakt? Hoe trots je ook je eindproduct bent, de kans is helaas groot dat een aanzienlijk deel van je doelgroep er in eerste instantie totaal niet geïnteresseerd in is. Dat klinkt cru, maar zo werkt het helaas wel. Als ondernemer moet je je doelgroep zoveel mogelijk tegemoet komen. Dat doe je met online video productie van Hihaho. Wij zorgen er dankzij interactieve mechanismen voor dat de kijker zich eerder aangetrokken voelt tot jouw product. De boodschap blijft hetzelfde. De manier waarop hij wordt gebracht, verandert subtiel.

Hihaho: interactieve video producent

Een kijker wil direct tot de kern van het probleem komen en zijn of haar vragen direct zien beantwoordt. Elke kijker is weer naar net iets anders op zoek. Hoe meer opties jij de kijker biedt, hoe groter de kans dat je hem of haar tevreden stelt. Daar komt het interactieve element de hoek omkijken. Vanaf nu zorg je dat jouw doelgroep zelf het heft in handen heeft. Het gevolg? Deze blijft gemiddeld stukken langer hanger op je website en is meer geïnteresseerd.

Vertrouwd door 10.000+ gebruikers en kijkers uit meer dan 150 landen.