De aandacht van je kijkers trekken door een instructie video te laten maken

Heb jij een prachtige instructie video gemaakt, maar is die niet interactief? Wil je je gewone video omzetten in een interactieve instructie video, maar weet je niet hoe je hier aan moet beginnen? Kies dan voor Hihaho. Besteed het instructie video interactief maken aan ons uit. Een interactieve video maken, is een vak apart. Maar daar staat tegenover dat een goede interactieve video op je website zeker zorgt voor meer klantenvideo. Wil je klanten echt betrokken maken bij je bedrijf, je product en je verhaal, dan is een interactieve instructie video laten maken het antwoord op jouw vraag. Terwijl kijkers jouw filmpje bekijken, hebben ze verschillende opties: ze oefenen actief invloed uit over wat ze te zien krijgen. Daarmee kom je niet alleen super professioneel over, je komt je kijker ook nog eens tegemoet.

Wat heb je nodig?

Platform

Maak eenvoudig zélf professionele interactieve video.

Productiehuis

Laat onze specialisten je volledige video productie maken.

L&D Expertise

Al 20 jaar helpen we bedrijven met L&D vraagstukken.

Automatisering

Genereer en ondertitel automatisch of koppel met andere systemen.

Een instructie video voor elke kijker

Iedereen is gek op nieuwe schoenen, maar niet iedereen vindt dezelfde schoen mooi. Zo werkt het ook bij video. Je kunt er niet blindelings vanuit gaan dat iedereen jouw video geweldig vindt. Maar wat nu als de kijker die video deels zelf kan vormgeven, zoals je zelf de details van je nieuwe schoen (kleur, design, highlights en extra’s) kunt vormgeven aan de hand van een basisontwerp? Meteen zijn veel meer mensen in je video geïnteresseerd. Ook als je een informatieve instructie video plaatst is niet alle info voor iedere kijker belangrijk. Als de kijker meteen tot de kern van het probleem kan komen, scheelt dat veel frustratie en tijd. Ook daarom valt het aan te raden bij ons een volwaardige instructievideo te laten maken.

Mogelijkheden van de interactieve video

Met een interactieve video kun je bijna eindeloos veel kanten op. Je kunt kiezen voor een instructie video, maar ook voor allerlei andere videosoorten. Welk format je ook kiest, een interactieve video zorgt altijd voor meer binding met de kijker. Deze blijft langer op je website hangen, wordt meer geïnteresseerd in je verhaal en zal sneller de actie ondernemen die jij wenst. Kortom: met een interactieve video laat je de beste versie van jezelf zien.

Vertrouwd door 10.000+ gebruikers en kijkers uit meer dan 150 landen.