Jouw eigen bedrijfsvideo in een handomdraai

Benieuwd naar wat een goede bedrijfsvideo voor jouw bedrijf kan betekenen? Je ontdekt het in dit artikel. Een video over je bedrijf maken, is uitdagend, maar leuk. Iedereen vindt het leuk over zijn of haar passie te vertellen. Maar hoe doe je dat op een manier dat je mensen zo goed mogelijk interesseert? Dat is nog best een uitdaging, zeker als je helemaal geen of weinig ervaring hebt in het reclame- en videoproductie vak. Hihaho gaat je helpen. Dankzij onze unieke methode zorgen we ervoor dat je een streepje voor hebt op de concurrent, ongeacht wat je boodschap precies is. We maken je video interactief. Dat houdt in dat de kijker invloed kan uitoefenen op wat hij of zij te zien krijgt. Het gevolg is dat je de kans aanzienlijk vergroot dat de kijker geïnteresseerd raakt en blijft hangen. De interactieve video’s die wij voor je produceren zitten helder in elkaar en kun je plaatsen op je eigen website.

Wat heb je nodig?

Platform

Maak eenvoudig zélf professionele interactieve video.

Productiehuis

Laat onze specialisten je volledige video productie maken.

L&D Expertise

Al 20 jaar helpen we bedrijven met L&D vraagstukken.

Automatisering

Genereer en ondertitel automatisch of koppel met andere systemen.

Bedrijfsvideo maken was nog nooit zo makkelijk

Sommige mensen vinden het fantastisch leuk hun bedrijfsvideo zelf in elkaar te zitten. Prima, want bij ons kun je je video ook zelf upgraden naar een interactieve video. Wist je dat je geheel vrijblijvend kunt experimenteren met onze videotool? Deze tool zit eenvoudig en intuïtief in elkaar. Binnen een mum van tijd heb je je weg erop gevonden. Mocht je toch nog vragen hebben over hoe de tool precies werkt? Volg dan ons gratis workshop. Je kunt de tool, die ook voor beginnende editors geschikt is, eerst gratis uitproberen. Je krijgt direct toegang tot alle functies. Na afloop van de proefperiode betaal je een voordelig en scherp tarief.

Bedrijfsvideo laten maken voor ieder doeleinde

Is interactieve video’s editen niet echt jouw ding? Geen enkel probleem: je kunt namelijk ook je video door Hihaho zelf laten maken. Wij ontzorgen jou volledig en produceren een interactieve video die aan al jouw eisen voldoet. Of je nu een instructievideo nodig hebt of juist een video waarin je bedrijf centraal staat: bij Hihaho maken we verwachtingen waar.

Vertrouwd door 10.000+ gebruikers en kijkers uit meer dan 150 landen.