Vraag interactie

Stel vragen om kijkers te laten meedenken over de inhoud. Zo onthouden ze de informatie beter. Je kan ook om hun mening vragen en de antwoorden in de statistieken bekijken.

Gepersonaliseerde content

Het antwoord van de kijker bepaalt wat deze daarna ziet.

Optioneel feedbackscherm

Natuurlijk kan je ook heel eenvoudig feedback toevoegen in de vorm van tekst.

Uitgebreide statistieken

Bekijk per vraag wat kijkers hebben geantwoord.

Opties

Bij hihaho kan je vier soorten vragen aan je video toevoegen:

Vraaginteracties zijn ideaal om ervoor te zorgen dat je publiek de video beter onthoudt. Met een vraag vooraf zet je de kijker op het puntje van zijn stoel, omdat deze wil ontdekken of het juiste antwoord is gegeven. Bij een vraag achteraf laat je de kijker ook de kernpunten herhalen. In de statistieken zie je vervolgens wie is geslaagd of gezakt.

En wat dacht je van een knop als ‘Bekijk opnieuw’, indien de kijker het antwoord niet meer weet? Ook kan je instellen dat iemand bij een goed of fout antwoord naar een bepaalde scène gaat. Ideaal dus als je een branched scenario wilt maken. Geeft de kijker het juiste antwoord en krijgt deze het einde van het verhaal te zien? Of is het antwoord onjuist en volgt er een herhaling?

Invulvraag

Een invulvraag bestaat uit een paragraaf of zin met een leeg invulveld waar de kijker het missende woord of de missende woorden kan invullen.

Open vraag

Tot slot kan je met een ‘Open vraag’ iemand vragen om zijn contactgegevens of mening achter te laten. Zo kunnen mensen zich opgeven voor een activiteit of deelnemen aan een onderzoek.