iFrame

Geef een volledige website weer in jouw interactieve video met de iFrame interactie. Kijkers kunnen alle onderdelen van jouw webpagina’s bereiken zonder de interactieve video af te sluiten. Om een aantal voorbeelden te noemen: toon jouw webshop, contactformulier, live chat of ieder ander soort webpagina binnen jouw video. Je kunt zelfs een hihaho video weergeven in het iFrame!

Blijf in de video

De kijker hoeft de video niet te verlaten om naar jouw website te gaan.

Vrije look and feel

Schaal de iFrame interactie volledig hoe jij dat en personaliseer getoonde content met één van onze add-ons.

Eindeloze mogelijkheden

Ieder type website die het toestaat, kan weergegeven worden in de iFrame interactie.

De iFrame interactie laat jou een interactieve beleving creëren binnen je interactieve beleving. Letterlijk! Je kunt ieder soort webpagina combineren met je video om een indrukwekkende ervaring te creëren. Je kunt de laten video pauzeren wanneer je er een webpagina in weergeeft of je kunt ervoor kiezen om de video door te laten spelen. Misschien wil je bijvoorbeeld wel dat een presentator in de video toelichting geeft over wat er te zien of te doen is op de website.

Ieder soort website kan volledig schaalbaar weergegeven worden in het iFrame. Om een paar voorbeelden te noemen: je kunt met een Calendly link een kalender toevoegen aan je video, met een HubSpot link verkregen informatie rechtstreeks doorzetten naar je CRM, of met een Whereby link de optie geven om een videocall te starten binnen je video. Neem ook eens een kijken bij onze add-ons om gemakkelijk zelf gepersonaliseerde content te creëren voor je iFrame.

Stel je eens voor: je maakt een interactieve video om een evenement te promoten. Met de iFrame interactie kunnen de kijkers tickets kopen op de website, rechtstreek in je interactieve video. Of wat dacht je van de live chat van jouw website weergegeven in een interactieve video? Daarnaast zijn er eindeloze mogelijkheden met de iFrame interactie. Je kunt jouw kijkers bijvoorbeeld de mogelijkheid geven om een afspraak in te plannen via de kalender op jouw website, een contactformulier of webshop weergeven, of ieder ander onderdeel van je website; in de video. Je kunt zelfs een hihaho video weergeven in het iFrame!