Bedrijven die in ons geloven

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Martijn Bosman

L&D Specialist Aviko

“Met interactieve video hebben we specifiek de vaardigheidskloof van onze medewerkers gedicht. Hihaho stelt ons in staat om gemakkelijk zelf onze interactieve video's bij te werken en te onderhouden.”

Jelle Prins

Regio Ambassadeur Medische en Verpleegkundige Opleidingen

"Gezondheidszorg is interactief! Hoe mooi is het dat er leermiddelen zijn om visuals te combineren met interactie, zodanig dat er een leerervaring ontstaat die van toegevoegde waarde is voor de gebruiker. Hihaho maakt dit mogelijk. Om Cruijff te citeren: ‘Je gaat het pas zien als je het doorhebt', en interactieve video helpt daar absoluut bij!"

Rob Neeter

CEO

“We kunnen écht alles zelf doen. Dit is cruciaal voor ons, omdat we al meer dan 20.000 interactieve video's hebben gemaakt met de technologie van hihaho!” Lees hun verhaal

Marc Ettema

Productmanager

"Door gebruik te maken van de interactieve video's van hihaho konden wij vrij ingewikkelde onderwerpen op een heel makkelijke manier uitleggen. Qua doeleinden betreft dit zowel potentiële klanten als interne training."

Jaco van der Worp

Senior Adviseur Learning & Development

“Onze omgevingscoördinator geeft vaak klinische lessen en veel informatie aan het ziekenhuis. Hij merkt echter dat er vaak verwarring bestaat over het scheiden van ziekenhuisspecifiek afval en bedrijfsafval. We wisten dat dit niet zou worden opgelost door het geven van meer klinische lessen. Daarom wilden we een interactieve video hierover. Deze video is een mooie aanvulling op ons reeds bestaande trainingsprogramma. De deelnemers zijn niet ‘alleen’ maar toeschouwers van een video, maar worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan een casus en worden volledig betrokken bij dit onderwerp.”

Prof protaal zorg

Jennie den Besten

Sint Jansdal Hospital

“Interactieve video's zijn ontzettend leuk om te maken en te gebruiken. Ze stellen ons in staat om snel en flexibel te reageren op veranderingen in onze organisatie.”

Andre Matera

CEO DVK Media Group

"Als medische uitgeverij ontwikkelen wij bijna 10.000 e-learningmodules voor gezondheidsprofessionals. Hihaho helpt ons om die aantrekkelijker te maken voor onze opdrachtgevers en het didactische resultaat te vergroten. Daarnaast zijn we begonnen met het ontwikkelen van nieuwe formats voor producten, gebaseerd op de mogelijkheden van hihaho. De tool is eenvoudig te implementeren en te gebruiken, dus we zijn er direct mee aan de slag gegaan."

Thomas Meijerink

Guidiance

“Door te integreren met hihaho bieden we een nóg betere leerervaring en zorgen we voor meer impact bij onze gebruikers!"

St Antonius

Melanie Hekking

Trainer, Zorgbalans

“At Zorgbalans, we consider interactive video as a very valuable tool to provide our employees with the necessary support and knowledge in the work space. Previously, employees would receive a single instruction about the use of anti-decubitus mattress, for instance. With interactive video this instruction is always within reach, where and whenever they need it.”

Jessica Smulders-Welten

Onderwijskundig Adviseur, Catharina Hospital

"Interactieve video biedt vele mogelijkheden om gepersonaliseerd leren naar de werkvloer te brengen en onze medewerkers en patiënten op een toegankelijke, leuke manier te informeren en inspireren."

Alex Dowdalls

CEO

“We willen graag met de tijd mee en om dat te kunnen doen hebben we een product nodig dat met ons kan meebewegen." Lees hun verhaal

Marko Weilguny

Coördinator dejavnosti

"De ontdekking van hihaho was behoorlijk revolutionair voor onze school. We hebben de tool gebruikt om een vertakkende videopresentatie voor te bereiden voor studenten die moeten beslissen waar zij zich willen inschrijven. De reacties van de bezoeker waren fenomenaal. De tool zelf was gemakkelijk te gebruiken, bood geweldige mogelijkheden en de support was altijd zeer snel en zeer meegaand."

Sijtske Ellens

Sales Manager terStal

"Onze prachtige terStal bedrijfsfilm had niet tot stand kunnen komen zonder de professionele inbreng, kwaliteit en begeleiding van hihaho."