E-learning inruilweken

Ben jij op zoek naar een manier om jouw e-learnings naar een hoger niveau te tillen en online leren nóg effectiever te maken? De e-learning inruilweken helpen jou om de stap te zetten richting interactieve video, één van de beste media voor leren waar en wanneer je maar wilt!

Video met een interactieve laag

Interactieve video helpt medewerkers, studenten en anderen die willen leren om informatie sneller te begrijpen, beter op te slaan en effectiever toe te passen. Onze L&D experts staan klaar om jou te helpen de stap naar interactieve video te zetten. Ben je benieuwd hoe het eindproduct eruit kan komen te zien wanneer jouw e-learning volledig geoptimaliseerd is? Bekijk de onderstaande e-learning maar eens die is omgezet naar een interactieve video beleving met hihaho.

Hoger leerrendement in 4 eenvoudige stappen

Waarom interactieve video?

Interactieve video haalt het meeste uit online leren. We zetten de voordelen van interactieve video voor je op een rij:

Interactieve video in werkplekleren

Upskilling & reskilling


Interactieve video vergroot jouw learning agility en helpt jou consistent te leren.Learning in the flow
of work


Interactieve video geeft de optimale vrijheid en toegankelijkheid om te leren, wanneer jij dat wilt én wanneer je het nodig hebt.

Data & evaluatie


Interactieve video verzamelt relevante data waarmee je de resultaten van je video’s uitgebreid kunt inzien.


Wat kun je verwachten?


Ben je benieuwd hoe jouw e-learning eruit kan komen te zien wanneer deze volledig geoptimaliseerd is? Onderstaande interactieve video's hebben organisaties geholpen om effectiever te werken en informatie toegankelijker te maken!

 

Ben je klaar om jouw e-learning naar een hoger niveau te tillen? Vul onderstaand formulier in met jouw gegevens, een omschrijving van jouw e-learning en een link hier naartoe of een bestand waarin deze te vinden is. Wij nemen vervolgens contact met je op en plannen een afspraak in om samen te kijken naar de mogelijkheden