Video maker

We durven zonder schaamte te beweren dat we wereldwijd technisch bij de beste interactive video editors horen. Bekijk wat we allemaal kunnen bieden en beoordeel het zelf.

Zelf je interactieve video maken met onze video maker

Bij Hihaho ontdek je hoe je zelf eenvoudig met de video maker aan de slag kunt gaan. Het werken met de interactieve tool is een fluitje van een cent. Je vindt onze buitengewoon handige video tool op onze website. In enkele eenvoudige stappen kun je een traditionele vide in een interactief product omzetten. De interactieve video is vervolgens gemakkelijk op je eigen website te plaatsen. Voor iedereen die en klein beetje verstand heeft van video productie (en zelfs voor wie dat niet heeft), biedt de tool uitkomst. Aan de hand van slimme, begrijpelijke functies kun jij in een mum van tijd een professionele video produceren. Dankzij het interactieve element zul je kijkers makkelijker en langer aan je binden. De beste manier om je video uit de verf te laten komen, is met Hihaho. Mocht je er nog steeds niet helemaal uitkomen? Schakel dan één van de begrijpelijke hulptools in, gericht op de beginnende editor.

Bekijk onze interactie pagina en vind detailleerde informatie over elke interactie.

Interactieve video maker voor alle doeleinden

Bij Hihaho kun je volledig verzorgd een interactieve video laten maken, maar je kunt het ook gewoon zelf doen. Zelf experimenten met de video maker is dé oplossing voor zowel de beginnende als meer ervaren editor. De tool is buitengewoon gebruiksvriendelijk en handig in gebruik. Hij is specifiek afgestemd op de behoeften van de beginner. In relatief korte tijd produceer ook jij een bijzonder fraaie video waarmee je kijkers trekt en hun aandacht lang vasthoudt. In enkele simpele stappen produceer je een interactieve video op hoog niveau. Begin je net met editen en weet je nog niet helemaal raad? Volg de instapklare workshop van onze tool en binnen enkele stappen heb jij een volledig beeld van wat er mogelijk is.

Maker interactieve video voor elk bedrijf

Heb je nog geen helder beeld van de meerwaarde van een interactieve video voor je bedrijf? Of ben je nog niet overtuigd dat het produceren van interactieve video’s ook iets voor jou is? Panikeren hoeft niet: maak nu gebruik van de proefversie van onze tool en ontdek geheel vrijblijvend of editen bij je past. De proefversie geeft je gewoon toegang tot alle functies van de tool.

 Lees hier hoe het werkt!

Je eigen huisstijl in hihaho

Je kunt de player van jouw video’s naar wens personaliseren door de kleuren en het lettertype van jouw huisstijl toe te voegen. Hierdoor sluiten alle vraag interacties, menu’s en de player zelf naadloos aan op jouw huisstijl.

Hihaho player

 

Player in custom branding

Inzicht met hihaho

Zie waardevolle statistieken in om (toets)resultaten bij te houden, behoeften van kijkers in kaart te brengen en informatie over leads, prospects en klanten te verkrijgen. 

Weergaven

Aantal keer dat de video is bekeken .

Volledig

Aantal keer dat de video volledig is bekeken.

Weergaven in tijd

Aantal weergaven in een specifieke periode.

Apparaten

Apparaten waarop de video is bekeken.

Antwoorden

Antwoorden op de in de video gestelde vragen.

Antwoordtijd

Gemiddelde antwoordtijd per vraag.

Kliks

Het aantal kliks op interacties en menu-items.

Geïntegreerd met hihaho

Hihaho heeft integraties met videoplatformen als YouTube, Qumu, Mediasite, Vimeo en nog veel meer. Daardoor kun je gemakkelijk video’s van deze platformen omzetten naar interactieve video’s. Maak je nog geen gebruik van een ander videoplatform? Geen probleem. Je kunt je eigen video’s rechtstreeks uploaden in hihaho. Bekijk hier alle videoplatform integraties.  

Heb je iets anders nodig?

Knowledge base

Gebruik onze knowledge base om meer te leren over deze aen andere features.

Chat contact

Gebruik ons contactformulier of chat met onze medewerkers en stel je vraag.