Online video tool

We durven zonder schaamte te beweren dat we wereldwijd technisch bij de beste interactive video editors horen. Bekijk wat we allemaal kunnen bieden en beoordeel het zelf.

Zelf een interactieve video maken met onze online video tool

Ken jij de voordelen van een online video tool voor jouw bedrijf al? Bij Hihaho is het kinderlijk eenvoudig je eigen interactieve video in elkaar te zetten. Klinkt moeilijk? Nu niet meer. Dankzij onze unieke, intuïtieve tool kan zelfs de grootste digibeet een fraaie video in elkaar zetten. De tool op onze website helpt je om in een handomdraai een gewone video om te toveren in een interactieve video. Met interactief wordt bedoeld dat de kijker meerdere keuzes heeft en invloed kan uitoefenen op wat hij of zij te zien krijgt. Met de juiste Hihaho tool is het omzetten van een traditionele video naar een interactieve video een fluitje van een cent. Onze tool zit eenvoudig in elkaar en zorgt voor professioneel resultaat. Dankzij de tool komt je verhaal optimaal uit de verf en hou je kijkers langer geëngageerd. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen? Dan kun je één van de overzichtelijke hulp tools inschakelen.

Bekijk onze interactie pagina en vind detailleerde informatie over elke interactie.

Online video tool voor elk bedrijf

Wist je dat onze online video tool geschikt is voor elk bedrijf, voor zowel de ervaren als net beginnend editor? Waar de één ervoor kiest een interactieve video uit te besteden (ook dat kan bij Hihaho). Hoe je het ook doet, het resultaat mag er zijn. Als jij iemand bent die graag experimenteert, dan is zelf met de tool aan de slag gaan jouw recept voor succes. Zoals gezegd, is de tool volledig interactief en gebruiksvriendelijk. Hij is bovendien afgestemd op de unieke behoeften van een beginnende video editor. Met het resultaat trek je kijkers en hou je hun aandacht langer vast. Beginnend en nieuwsgierig? Volg vandaag nog de handige workshop.

Online video maken met onze online video tools

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de kracht van interactieve video? Weest gerust: maak eerst gebruik van onze proefversie en kijk op je gemak of editen bij je past. Deze proefversie geeft toegang tot alle interactieve functies. Eenmaal overtuigd, kun je tegen een scherp tarief van de functies gebruik blijven maken. Uitbesteden aan Hihaho kan natuurlijk ook.

 Lees hier hoe het werkt!

Je eigen huisstijl in hihaho

Je kunt de player van jouw video’s naar wens personaliseren door de kleuren en het lettertype van jouw huisstijl toe te voegen. Hierdoor sluiten alle vraag interacties, menu’s en de player zelf naadloos aan op jouw huisstijl.

Hihaho player

Player in custom branding

Inzicht met hihaho

Zie waardevolle statistieken in om (toets)resultaten bij te houden, behoeften van kijkers in kaart te brengen en informatie over leads, prospects en klanten te verkrijgen. 

Weergaven

Aantal keer dat de video is bekeken .

Volledig

Aantal keer dat de video volledig is bekeken.

Weergaven in tijd

Aantal weergaven in een specifieke periode.

Apparaten

Apparaten waarop de video is bekeken.

Antwoorden

Antwoorden op de in de video gestelde vragen.

Antwoordtijd

Gemiddelde antwoordtijd per vraag.

Kliks

Het aantal kliks op interacties en menu-items.

Geïntegreerd met hihaho

Hihaho heeft integraties met videoplatformen als YouTube, Qumu, Mediasite, Vimeo en nog veel meer. Daardoor kun je gemakkelijk video’s van deze platformen omzetten naar interactieve video’s. Maak je nog geen gebruik van een ander videoplatform? Geen probleem. Je kunt je eigen video’s rechtstreeks uploaden in hihaho. Bekijk hier alle videoplatform integraties.  

Heb je iets anders nodig?

Knowledge base

Gebruik onze knowledge base om meer te leren over deze aen andere features.

Chat contact

Gebruik ons contactformulier of chat met onze medewerkers en stel je vraag.