Interactieve video tool

We durven zonder schaamte te beweren dat we wereldwijd technisch bij de beste interactive video editors horen. Bekijk wat we allemaal kunnen bieden en beoordeel het zelf.

Ga zelf aan de slag met de interactieve video tool

Zelf een interactieve video maken aan de hand van een bijzondere interactieve video tool? Op de website van Hihaho vind je een handige tool die je in staat stelt van een gewone video een interactieve video te maken. Deze omgezette interactieve video kun je vervolgens op je eigen website plaatsen. Een interactieve video maken met de video tool interactief is voor iedereen die een beetje verstand heeft van video’s maken een mogelijkheid. Aan de hand van slimme en begrijpelijke tools heb jij een in een handomdraai een professioneel ogende video gemaakt die ook nog eens volledig interactief is. Je verhaal echt uit de verf laten komen? Het kan nu. Kom je er niet helemaal uit? Maak dan gebruik van één van de hulp tools. De video tool interactief is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren editor.

Bekijk onze interactie pagina en vind detailleerde informatie over elke interactie.

Interactieve video tool met een handige workshop

Waar de één liever een interactieve video maken liever uitbesteedt (dat kan bij Hihaho uiteraard ook), geeft de ander er de voorkeur aan zelf te experimenteren. Prima: er leiden meerdere wegen naar Rome. Ben jij iemand die graag experimenteert? Maak dan gebruik van de gebruiksvriendelijke video tool interactief. Deze tool is superhandig in gebruik en specifiek afgestemd op de behoeften van de beginnende video editor. Je kunt er in een handomdraai een fraaie interactieve video mee in elkaar zitten waarmee je gegarandeerd kijkers trekt. Ben je een beginnende editor? Volg dan de handige workshop. Deze maakt je in enkele rake stappen wegwijs binnen de tool en laat zien wat er op interactief vlak mogelijk is.

Nog niet overtuigd? Probeer het eerst uit

Nog niet overtuigd van de meerwaarde van interactieve video’s? Of weet je niet of het maken van interactieve video’s aan jou besteed is? Gen reden tot paniek: je kunt gebruik maken van een proefversie en op je gemakje kijken of het editorswerk bij je past. Je krijgt gelijk toegang tot alle functies binnen de interactieve video tool. Overtuigd van de charme? Tegen een aantrekkelijk tarief kun je van de tool gebruik blijven maken. Is zelf interactieve video’s maken toch niet echt je ding? Laat ze uitbesteden en hou meer tijd over voor je core business.

 Lees hier hoe het werkt!

Je eigen huisstijl in hihaho

Je kunt de player van jouw video’s naar wens personaliseren door de kleuren en het lettertype van jouw huisstijl toe te voegen. Hierdoor sluiten alle vraag interacties, menu’s en de player zelf naadloos aan op jouw huisstijl.

Hihaho player

Player in custom branding

Inzicht met hihaho

Zie waardevolle statistieken in om (toets)resultaten bij te houden, behoeften van kijkers in kaart te brengen en informatie over leads, prospects en klanten te verkrijgen. 

Weergaven

Aantal keer dat de video is bekeken .

Volledig

Aantal keer dat de video volledig is bekeken.

Weergaven in tijd

Aantal weergaven in een specifieke periode.

Apparaten

Apparaten waarop de video is bekeken.

Antwoorden

Antwoorden op de in de video gestelde vragen.

Antwoordtijd

Gemiddelde antwoordtijd per vraag.

Kliks

Het aantal kliks op interacties en menu-items.

Geïntegreerd met hihaho

Hihaho heeft integraties met videoplatformen als YouTube, Qumu, Mediasite, Vimeo en nog veel meer. Daardoor kun je gemakkelijk video’s van deze platformen omzetten naar interactieve video’s. Maak je nog geen gebruik van een ander videoplatform? Geen probleem. Je kunt je eigen video’s rechtstreeks uploaden in hihaho. Bekijk hier alle videoplatform integraties.  

Heb je iets anders nodig?

Knowledge base

Gebruik onze knowledge base om meer te leren over deze aen andere features.

Chat contact

Gebruik ons contactformulier of chat met onze medewerkers en stel je vraag.